HORS-D'OEUVRE
De Nederlandse vertaling deze Franse gerechtjes betekent "buiten het hoofdgerecht om". De Hors-d'oeuvre is misschien ook wel de bakermat van de catering.
De koude schotel was misschien wel het eerste gerecht wat besteld werd.
Wij hebben een aantal varianten, welke natuurlijk met warme gerechten uit te breiden is.
BASIS VLEES
Minimale afname 8 personen
Huzarensalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaten
Meloen met Ardennerham
Ham met asperge rolletjes
Gebraden fricandeau
€9,55 p.p.
BASIS VIS
Minimale afname 8 personen
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaten
Noorse garnalen
Makreel
Forel
€11,65 p.p.
LUXE VLEES
Minimale afname 8 personen
Huzarensalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaten
Meloen met Ardennerham
Ham met asperge rolletjes
Kipfilet met tuinkruiden
Helvoirtse duinham
Paté
Gebraden fricandeau
€12,70 p.p.
LUXE VIS
Minimale afname 8 personen
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaten
Noorse garnalen
Makreel
Forel
Gerookte zalm
Gerookte paling
Nieuwe haring
€17,00 p.p.
STOKBROOD ARRANGEMENT
Minimale afname 8 personen
Stokbrood
Kruidenboter
Pesto
Tapenade
€2,00 p.p.
Diversen uitbreidingen op de Hors-d'oeuvre
Minimale afname 6 personen per uitbreiding
Gamba's gebakken in de knoflook
€6,50 p.p.
Varkenshaas in champignonroomsaus
€5,05 p.p.
Kipsaté
€5,05 p.p.
Beenham in jus
€5,05 p.p.
Garnalen ragout
€5,05 p.p.
Kip-champignon ragout
€5,05 p.p.
Boeuff Bourguigon
€5,05 p.p.
Speenvarken in mosterdsaus
€5,05 p.p.
Visschotel in dille saus
€5,05 p.p.
Spare Ribs
€5,05 p.p.
Mootjes zalm in dille saus
€5,05 p.p.
Fricandeau met champignonroomsaus
€4,25 p.p.
Pittig gebakken stukjes kipfilet
€4,25 p.p.
Gehaktballetjes in satésaus
€4,25 p.p.
Kip in stroganoffsaus
€4,25 p.p.
Kippenpootjes pikant gekruid
€4,25 p.p.
Rijst
€1,95 p.p.
Nasi
€4,15 p.p.
Aardappelgratin
€4,15 p.p.
Gebakken aardappeltjes